Sabro

Pivní styly: převážně americké typy ale 

Původ: Sabro je nová americká odrůda z privátního šlechtitelského programu povolená v roce 2018

Agronomická charakteristika: 2 300 -2 700 kg/ ha

Alfa kyseliny: 14,0-17,0 %

Beta kyseliny: 5,0-7,0 %

Co-humulone: 20-23 % alfa kyselin

Celkové silice: 2,2- 3,8 ml/ 100 gr.

Aroma: silné ovocné a citrusové aroma s nádechem kokosu

Myrcene: 60-70 % celkových silic

Caryophyllene: 8-14 % celkových silic

Humulone: 6-10 % celkových silic

Farnesene: ˂ 1 % celkových silic

Pivovarská charakteristika: specifické aroma, vysoký obsah alfa kyselin

Doporučené použití a chmelení: granule typ 90, třetí chmelení, suché chmelení