Rakau

Pivní styly: různé pivní styly 

Původ: Rakau je nová novozélandská triploidní aromaticko-hořká odrůda chmele povolená od roku 2007

Pivovarská charakteristika: používaná pro první dávku chmele stejně tak i pro suché chmelení

Agronomická charakteristika: ND

Alfa kyseliny: 10,0 - 11,0 %

Beta kyseliny: 5,0-6,0 %

Co-humulone: 24-25 % alfa kyselin

Celkové silice: 2,1-2,4 ml/ 100 gr.

Aroma: intensivní ovocné s převahou meruňkového aroma

Myrcene: 55-60 % celkových silic

Caryophyllene: 5-6 % celkových silic

Humulene: 14-16 % celkových silic

Farnesene: 3-4 % celkových silic

Doporučené použití a chmelení: hlávkový chmel nebo granule typ 90, od prvního chmelení až po suché chmelení

Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.

Bez nezbytných cookies se neobejde správné a bezpečné fungování našich stránek a registrační proces na nich.
Funkční cookies ukládají vaše preference a uzpůsobí podle nich naše stránky.
Výkonnostní cookies monitorují výkon našich stránek.
Díky marketingovým cookies můžeme měřit a analyzovat výkon našeho webu.