Loral
Pivní styly: převážně americké typy ale
Původ: Loral je nová americká odrůda z privátního šlechtitelského programu povolená v roce 2018
Agronomická charakteristika: 2 100 -2 400 kg/ ha
Alfa kyseliny: 10,0-14,0 %
Beta kyseliny: 4,5-5,5 %
Co-humulone: 20-24 % alfa kyselin
Celkové silice: 1,5-2,5 ml/ 100 gr.
Aroma: ovocné s nádechem ananasu, citron až pomeranč, nasládlé
Myrcene: 50-55 % celkových silic
Caryophyllene: 4-7 % celkových silic
Humulone: 17-24 % celkových silic
Farnesene: ˂ 1 % celkových silic
Pivovarská charakteristika: specifické aroma a vysoký obsah alfa yselin
Doporučené použití a chmelení: granule typ 90, druhé a třetí chmelení, suché chmelení