Hersbrucker

Pivní styly: ležáky, bock, pšeničná piva 

Původ: Hersbrucker je tradiční německá aromatická odrůda vyšlechtěná v oblasti Hersbruck

Pivovarská charakteristika: příjemné chmelové aroma, mírně kořeněné, nízký obsah alfa

Agronomická charakteristika:1400-1700 kg/ha, sklízí se průměrně dobře, malé hlávky

Alfa kyseliny: 2,5-4,0 %

Beta kyseliny: 3,0-6,0 %

Cohumulone: 19-25 % alfa kyselin

Celkové silice: 0,7-1,3 ml/ 100 gr.

Aroma:chmelové, mírně kořeněné

Myrcene: 15-25% celkových silic

Caryophyllene: 7-12 % celkových silic

Humulene: 15-25 % celkových silic

Farnesene: <1 % celkových silic

Doporučené použití a chmelení: jako granule typ 90 nebo 45, třetí chmelení

Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.

Bez nezbytných cookies se neobejde správné a bezpečné fungování našich stránek a registrační proces na nich.
Funkční cookies ukládají vaše preference a uzpůsobí podle nich naše stránky.
Výkonnostní cookies monitorují výkon našich stránek.
Díky marketingovým cookies můžeme měřit a analyzovat výkon našeho webu.