Košík
0
0,00 Kč
Pivní styly: APA, NEIPA
Původ: HBC 1019 je nová experimentální odrůda vyšlechtěná firmou HBC, USA
Agronomická charakteristika: ND, dozrává brzy
Alfa kyseliny: 10,0-12,0%
Beta kyseliny: 8,0-9,0%
Co-humulone: 22-24 % alfa kyselin
Celkové silice: 1,3-2,2 ml/ 100 gr.
Aroma: mix cirusů, tropické ovoce, kokos, karamelizované banány, broskve, nádech rumu
Myrcene: 39-42 % celkových silic
Caryophyllene: 6-8 % celkových silic
Humulene: 10-13 % celkových silic
Farnesene: ˂ 1 % celkových silic
Pivovarská charakteristika: odrůda chmele s osobitým aroma profilem
Doporučené použití a chmelení: jako granule, studené chmelení