El Dorado

Pivní styly: převážně americké typy "ale" 

Původ: El Dorado je chmelová odrůda s vysokým obsahem alfa kyselin a příznivým aroma do nádechu meruněk a tropického ovoce uvedená na trh v roce 2010.

Agronomická charakteristika: 2600-2800 kg/ha

Alfa kyseliny: 14,0,-16,0 %

Beta kyseliny: 7,0-8,0 %

Co-humulone: 28-32 % alfa kyselin

Celkové silice: 2.5-2.5 ml/ 100 gr.

Aroma: meruňka, vodní meloun, tropické ovoce

Myrcene: 50-60 % celkových silic

Caryophyllene: 6-8 % celkových silic

Humulone: 10-15 % celkových silic

Farnesene: <1 % celkových silic

Pivovarská charakteristika: odrůda s vysokým obsahem alfa kyselin a příjemným aroma profilem

Doporučené použití a chmelení: granule typ 90, třetí chmelení, suché chmelení

Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.

Bez nezbytných cookies se neobejde správné a bezpečné fungování našich stránek a registrační proces na nich.
Funkční cookies ukládají vaše preference a uzpůsobí podle nich naše stránky.
Výkonnostní cookies monitorují výkon našich stránek.
Díky marketingovým cookies můžeme měřit a analyzovat výkon našeho webu.