Chmel se pěstuje v Žatecké, Úštěcké a Tršické oblasti na celkové ploše cca 5 000 ha.
Aroma: chmelové, kořeněné
Alfa kyseliny: 9,0 - 14,0 %
Aroma: bylinné, kořeněné, květinové s lehkým nádechem citrusu
Alfa kyseliny: 4,0 - 7,0 %
Aroma: chmelové, lehce kořeněné, květinové
Alfa kyseliny: 5,0 - 8,0 %
Aroma: kořeněné, chmelové, lehce citrusové a ovocné
Alfa kyseliny: 10,0 - 14,0 %
Aroma: chmelové, kořeněné, lehce ovocné
Alfa kyseliny: 12,0 - 15,0 %
Aroma: kořenitě-chmelové
Aroma: kořeněné s nádechem citrusu
Aroma: lehce citrusové, květinové, bylinné
Alfa kyseliny: 1,3 - 2,5 %
Aroma: chmelové, kořeněné, mírně ovocné
Alfa kyseliny: 7,0 - 11,0 %
Aroma: bylinné, kořenité, květinové
Alfa kyseliny: 9,0 - 11,5 %
Aroma: intenzivní citrusové a ovocné aroma s nádechem květinového a dřevitého aroma
Alfa kyseliny: 3,0 - 6,0 %
Aroma: bylinné a květinové s velmi jemným nádechem citrusů a ovoce
Alfa kyseliny: 2,0 - 5,0 %
Aroma: bylinné chmelové aroma
Alfa kyseliny: 2,5 - 5,0 %
Aroma: citrusové, tropické ovoce, sladké, květinové, kořeněné a dřevité
Alfa kyseliny: 6,0 - 8,5 %
Aroma: příjemné chmelové
Alfa kyseliny: 4,5 - 7,5 %
Aroma: chmelové, kořeněné, ovocné
Alfa kyseliny: 11,0 - 15,0 %
Aroma: jemné chmelové
Alfa kyseliny: 2,5 - 5,5 %
Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.