Bru-1
Pivní styly: převážně americké typy piva "ale", IPA, session IPA, New England IPA
Původ: Bru-1 je nová americká hořká odrůda chmele vyšlechtěná na farmě rodiny Brullotových ve státě Washington
Agronomická charakteristika:+/- 2700 kg/ha, kompaktní hlávky
Alfa kyseliny: 13,0-15,0 %
Beta kyseliny: 8,0 - 10,0 %
Cohumulone: ND
Celkové silice: 1,5-2,1 ml/ 100 gr.
Aroma: ovocné aroma s výrazným nádechem ananasu
Myrcene: 50-55 % celkových silic
Caryophyllene: 9-11 % celkových silic
Humulene: 7-9 % celkových silic
Farnesene: < 1 % celkových silic
Pivovarská charakteristika: výrazný hořký chmel s unikátním aroma profilem
Doporučené použití a chmelení: granule, při prvním chmelení na hořkost, pozdní chmelení na aroma